top of page

Vermund Larsen 

DEENSE KWALITEIT EN DESIGN MET
UITZONDERLIJK ZITCOMFORT

Met designmeubels van VERMUND krijg je onberispelijk Deens design, met de hand vervaardigd tot tijdloze stukken door geschoolde arbeiders in onze productiefaciliteiten in Denemarken. VERMUND is een zorgvuldig geselecteerde serie meubels gebaseerd op de originele ontwerpen van Vermund Larsen uit de jaren '50 en '60.

Vermund Larsen werkte op een gebied waar bijna geen andere Deense ontwerpers zich in die tijd op concentreerden - namelijk het samenspel tussen esthetiek en ergonomie, wat resulteerde in een nieuw soort zitcomfort. Stijlvol, functioneel meubilair stond altijd centraal en design en comfort gingen hand in hand. Vermund Larsen benaderde meubelmaken vanuit een holistisch, kwalitatief perspectief. In zijn ogen moest het ontwerp comfort als een essentieel onderdeel van het creatieve proces bevatten, anders zou hij zijn stempel van goedkeuring niet op het eindproduct zetten.

VERMUND geeft je meer dan meubels: je krijgt authentiek Deens design, 6 jaar garantie en producten die met passie en liefde zijn gemaakt. We creëren meubels in het samenspel tussen de natuur en de stedelijke omgeving, waarbij we werken met natuurlijke materialen zoals hout, leer en wol in combinatie met de sterkte en duurzaamheid van staal en door de mens gemaakt textiel.

Vermund VL118 12729-3.jpg
collectie-vermund-relaunched-luudo-sustainable-furniture-1.jpg
bottom of page