top of page
Sample office_w Zones_1.jpg

Intuit by Softrend 

Onze manier van werken is veranderd. Goed je best doen bereik niet door alleen de hele dag aan een bureau te zitten. Het is de creatieve probleemoplossing, agile samenwerking, en het gevoel van gemeenschappelijkheid wat we zoeken in het kantoor.
Onze ontwerpen zijn geëvolueerd om aan deze verschuiving te voldoen. De flexibiliteit en innovatie in het hart van eenieder plaatst intuïtieve menselijke behoeften centraal. 

 

We namen de breakout-ruimte als uitgangspunt en verdeelde deze in 4 onderscheidende werkzones, elk ontworpen om te voldoen aan een bepaalde samenwerking moeten stimuleren, creativiteit en verbinding.

Je vindt producten om het concentratiewerk te ondersteunen
focus van bureauwerk, samenwerkingsruimten die interactie stimuleert en bevordert, lounges om te socializen, en flexibele zitplaatsen wanneer mensen behoefte hebben aan een tijdelijke andere setting
.

 

Door het hebben van dit gevarieerde aanbod van beschikbare ruimtes stimuleert het werknemers om te werken op een manier die op dat moment bij hen past, en wij helpen u bij het ontwerpende perfecte flow.


Onze 4 werkzones gebruiken modulaire en multifunctionele oplossingen om het beste te halen uit elke zone van het kantoor, waardoor een flexibele ruimte ontstaat die de speelse creativiteit bevordert omdat medewerkers die zich comfortabel voelen beter werken.


De wereld gaat snel en met Intuit by Softrend weet je zeker dat je kantoorruimte up to date blijft.

Welcome_Zone_pictogram_eng_color_2_white_background_rgb.png
Social_Zone_pictogram_eng_color_2_white_background_rgb.png
Collaboration_Zone_pictogram_eng_color_2_white_background_rgb.png
concentration-zone-intuit-by-softrend-11.jpg
bottom of page