top of page
the-vield-system-180-luudo-design-furnit

The Vield Innovation Space

System 180 verrijdbare wyteborden en teamtafels

louisa lowenstein.jpg

THE VIELD is een externe innovatieruimte buiten Berlijn. The Space is volledig afgestemd op de behoeften van teams en samenwerken en is daardoor uniek in concept en locatie. Op basis van uitgebreid gebruikersonderzoek is THE VIELD ontworpen om flexibel en open te zijn en biedt het verschillende werkplekken voor workshopformats en slaapgelegenheid voor 20 teamleden. Het doel van THE VIELD is om nieuwe manieren van denken en werken te promoten en uit te dagen door middel van een nieuwe, moderne setting.

THE VIELD wil uit de oude structuren breken en nieuwe wegen inslaan. In het conceptuele en methodische werk in het team gaan voorheen verborgen middelen en talenten, mogelijkheden en wegen open.

Met een breed netwerk van coaches en consultants en jarenlange ervaring in het ondersteunen van een grote diversiteit aan bedrijven, biedt THE VIELD ook de mogelijkheid om inhoudelijk en volledig begeleid te worden, ook buiten de locatie.

THE VIELD wordt niet alleen gebruikt als een externe ruimte voor teams, maar is ook een plek waar conferenties, open workshops, barkampen, hackathons en netwerkevenementen over het onderwerp nieuw werk zullen plaatsvinden. Weg van de grote stad vinden ideeën hier letterlijk ruimte.


De apparatuur van THE VIELD werd uitsluitend gerealiseerd in samenwerking met hoogwaardige bedrijven.

“Bij een speciale plaats hoort een speciale uitrusting. Het was ons vanaf het begin duidelijk dat System 180, met zijn tegelijkertijd klassieke en moderne stijl, perfect zou harmoniëren met de doordachte uitbreiding van het gebouw. Maar bovenal was de functionaliteit een prioriteit. System180 stelt bijna traditionele normen op het gebied van teamwerk en leeft tegelijkertijd een mentaliteit die zich flexibel aanpast aan een veranderende arbeidswereld. Dit merk je aan de manier waarop het team werkt en vooral aan de producten zelf. ”

Louisa Löwenstein
Managing Director

bottom of page