luudo design furniture in broeinest eindhoven

LUUDO helpt U in het verduurzamen van Uw werkomgevingen. Het is onze missie om uiteindelijk van afval ons verdienmodel te maken. Dit betekent dat we continu stappen zetten in het verduurzamen van ons eigen portfolio. Een van de voorbeelden is de Earth collectie van Donar. Dit is de meest circulaire stoel gemaakt van PET flessen en afval uit de kledingindustrie van dit moment. Daarnaast biedt het brede portfolio aan oplossingen voor agile, scrum, co-working, het nieuwe werken, het anders werken omgevingen draagt bij aan toekomstbestendige interieurconcepten.

 

Wanneer U met LUUDO samenwerkt levert U ook een actieve bijdrage aan een lager ziekteverzuim en een betere gezondheid van alle medewerkers en gebruikers van kantoren en gebouwen. Hoe? Dit doen we op verschillende manieren. O.a. met actieve plantenbakken (geïnspireerd op een uitvinding van de NASA) die de lucht reinigen en bevochtigen reduceren en vernietigen het aantal virusdelen in de lucht. Daarnaast behandelen we oppervlakten waar overdrachtsgevaar van virussen plaats kan vinden. Na een dergelijk behandeling kan er op dit oppervlakte minimaal 1 jaar lang geen virus overleven.

 

LUUDO is FSC gecertificeerd, heeft een Green product award winnaar en maken producten van 100% afval voor werk-, zorg-, onderwijs-, en hospitality omgevingen.

 

LUUDO vertegenwoordigt als agent de merken Donar // Softrend  // System180 // Tabanda // werner works. Deze kenmerken zich door unieke, karakteristieke en duurzame kwaliteiten en bieden diverse oplossingen voor rondom de werkplek in middenzones en open space kantoren.

 

Sinds begin 2020 vindt je deze merken in Broeinest Eindhoven. Ook interesse om een positieve bijdrage aan de CO2 reductie te leveren? Maak dan snel een afspraak met LUUDO in Broeinest Eindhoven.

luudo werkt intensief samen met de inrichtingsprofessional - (interieur)architect - design & build - kantoor- en projectinrichter
ludo gommans

Eigenaar, gevoelsmens, oprecht en gedreven gesprekspartner, liefhebber van voetbal, mixed martial arts, golf, rode wijn, een goed glas bier en veel gezelligheid. En deelnemer aan Alpes D'huzes 2020.

Inrichting- en huisvestigingsdeskundige en sinds 1990 in deze markt actief.