top of page
luudo sustainable furniture in broeinest eindhoven

VISIE

Om de wereldwijde transitie naar een schone en duurzame wereld waarin het milieu onze economie kan worden, ‘circular economy’ te versnellen 

 

MISSIE

Om inspiratie, gezondheid, innovatie en CO2-neutrale oplossingen te brengen in elk kantoor en elke organisatie in Nederland, België en Luxemburg.

LUUDO helpt U in het verduurzamen van Uw werkomgevingen. Het zorgvuldig samengestelde product portfolio stelt U in staat om toekomstbestendige inrichtingsconcepten voor en met uw opdrachtgevers te creëeren. LUUDO zet ook continu stappen in het verduurzamen van haar eigen portfolio. Een van de voorbeelden is de Earth collectie van Donar. Dit is de eerste en enige circulaire stoelen collectie gemaakt van 100% afval waaronder gerecyclede PET flessen en afval uit de kledingindustrie. 

 

Daarnaast heeft U via ons een breed portfolio aan oplossingen voor agile, scrum, co-working, het nieuwe werken en de periode na COVID-19 ter beschikking. Hiertoe behoort ook het verduurzamen van oppervlakten en materialen.

LUUDO is FSC gecertificeerd, heeft een Green product award winnaar en maken producten van 100% afval voor werk-, zorg-, onderwijs-, en hospitality omgevingen.

 

LUUDO vertegenwoordigt als agent de merken Donar // Intuit by softrend  // System180 // werner works. Deze kenmerken zich door unieke, karakteristieke en duurzame kwaliteiten en bieden diverse oplossingen voor rondom de werkplek in middenzones en open space kantoren.

 

Sinds begin 2020 vindt je deze merken in Broeinest Eindhoven. Ook interesse om een positieve bijdrage aan de CO2 reductie te leveren? Maak dan snel een afspraak met LUUDO in Broeinest Eindhoven.

ludo gommans

Eigenaar, gevoelsmens, oprecht en gedreven gesprekspartner, liefhebber van wielrennen, voetbal, mixed martial arts, golf, rode wijn, een goed glas bier en veel gezelligheid. En deelnemer aan Alpes D'huzes 2022.

Sinds begin jaren '90 help en adviseer ik (interieur)architecten en inrichtingsprofessionals. 

bottom of page