System 180 staat voor individuele, functionele ruimte oplossingen - Made in Berlin. We halen de kwaliteit van ons werk uit een team van hooggekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers, een passie voor duurzaam en helder ontwerp en een onderscheidend bouwsysteem waarmee esthetisch aantrekkelijke ruimtes worden ontworpen en gemaakt. Om onze klanten de optimale service te bieden, werken we op twee gebieden:

Inrichting:
System 180 – ontwikkeld en produceert meubelen voor moderne werkomgevingen. In nauw contact met onze klanten realiseren wij  individuele ontwerpoplossingen die de cultuur van samenwerking benadrukken en bevorderen.

Architectuur:
We realiseren wereldwijde architecturale oplossingen voor de individuele taken van onze klanten. Het modulaire bouwsysteem geeft ons speciale kracht in tijdelijke constructie en monumentbouw. Met onze constructies creëren we nieuwe mogelijkheden voor uw tentoonstellingen en evenementen. Wij zijn een efficiënte en betrouwbare partner van architecten, planners en bouwers bij de ontwikkeling en uitvoering van hun projecten.

System180 - made in Berlin.

© 2016 by luudo design furniture