wie is luudo design furniture

LUUDO sustainable design & furniture

 

LUUDO is een agentuur gespecialiseerd in modulaire & sustainable furniture voor moderne en toekomstbestendige kantoorconcepten. Toonaangevend op het gebied van sustainable design, duurzaamheid, agile, design thinking en heeft als missie haar portfolio continu te verduurzamen. LUUDO is FSC gecertificeerd en Green product award winnaar en maken producten van 100% afval voor werk-, zorg-, onderwijs-, en hospitality omgevingen.

 

Met de merken Donar // Softrend  // System180 // Tabanda // werner works zijn we goed op weg met unieke en karakteristieke oplossingen rondom de werkplek. Luudo bedient de benelux markt en een deel van Duitsland.

 

Als professional op zoek naar verrassende oplossingen met een positieve bijdrage aan de CO2 reductie? Producten waarbij maatwerk en klant specifieke toepassingen mogelijk zijn? Maak dan snel kennis met LUUDO en de merken in Broeinest Eindhoven.

voor de inrichtingsprofessional - (interieur)architect - design & build -
kantoor- en projectinrichter
ludo gommans

Eigenaar, gevoelsmens, oprecht en gedreven gesprekspartner, liefhebber van voetbal, mixed martial arts, golf, rode wijn, een goed glas bier en veel gezelligheid. En deelnemer aan Alpes D'huzes 2020.

Inrichting- en huisvestigingsdeskundige en sinds 1990 in deze markt actief.

© 2016 by luudo design furniture